Esitänpä nytten omat niin sanotut väriteoriani, jotka liittyvät kotisivujen värivalintoihin. Aihe saattaa olla monien mielestä turha, mutta se ei minua haittaa. Kirjoitan mitä itse haluan.

Värit. Ne ovat täysin puhdas makuasia. Mutta... voihan omia mielipiteitänsä ehdottaa. Jotkut värit ovat mielestäni kaameita, osa sopii hienosti yhteen. Eri värien sommittelu toistensa kanssa on hieman kaksipiippuinen juttu. Joskus tulos on aivan hirveä, joskus se on aivan loistavasti onnistunut mestariteos. Katsokaas, esitän teille väriteoriani.

Olkoos hyvä naiset, herrat ja kamelit, tässä se tulee.

Talvi on aina ankea ja kylmä ja pimeä, siitä ei mihinkään pääse, joten talvella pimeiden värien käyttäminen on aivan kauhea valinta. Niinpä ainakin minusta kannattaisi kokeilla lämpimiä värejä, jotka antavat sivuille heti uutta puhtia. Hyvä valinta on ehkäpä se punainen, samanlainen kuin nyt Wirtauksessa virtaa. Ei siis kannata ottaa hirveän kirkasta, joka ärsyttää silmiä. Lämpimät värit sopivat juuri hyvin talven synkkyyteen ja kylmyyteen.

Mitäs sitten keväällä?
Kevät on mielestäni aikaa, jolloin väri kuin värikin sopii hienosti tuohon loisteliaiseen aikaan. Sommittele väreja hienosti, tee kokeiluja, mikään ei ole kiellettyä.

Kesä on kyllä vuoden parasta aikaa ja silloin se kannattaa myös näyttää sivuillasikin. Laita sivuillesi hyvin kesäisiä värejä, ota mallia vaikkapa Orkidea.orgista. Hienojen väriyhdistelmien osuttua kohdalleen voit olla erittäin tyytyväinen. Sanoisin, että kannattaa kokeilla vihreää ja keltaista, niillä saat aikaan kesäisen ulkoasun kesäisille sivuillesi.

No... Vielä on jäljellä syksy. Syksy, talvi on alkamassa, mikä väri nyt sopisi?
Syksyisin suosittelen tummia värejä, anna pimeyden hiipiä sivuillesi. Ota mallia vaikkapa Shinatrya.netistä, siellä ulkoasu on hienon värinen ja upea. Syksyisin siis tummaa, tummaa sivusi sydämesi kyllyydestä.

Tässäpä on Wirtauksen väriteorioita, ties vaikka olisi jollekulle hyötyä. Mitäs muuta vielä olisi kerrottavana?
Ääh... Ei mitään.